Behandeling


Een energiebehandeling bestaat uit vier onderdelen:
 
1. Een kort intakegesprek waarin uw lichamelijke/emotionele of psychische klacht wordt besproken. In dit gesprek kan ik u, indien u daar prijs op stelt, adviezen en handvatten geven over hoe hiermee om te gaan. Tevens reken ik uw geboortezegel uit via de Tzolkin kalender. Deze berekening geeft aanvullende en bruikbare informatie over uw situatie. Mijn ervaring is dat de cliënt daarin veel bij zichzelf herkent.

2. Vervolgens start ik de energiebehandeling en geef de energie door die u kunt gebruiken. U bent daarbij geheel gekleed.

3. Dan is het tijd om een totale lichaamsmassage op uw blote huid te ontvangen. Hierbij blijft de slip aan. Ik werk daarbij uitsluitend met natuurlijke oliën. Ik begin altijd met de rug en de achterkant van het lichaam, die verbonden zijn met het verleden. Daarna draait u zich om en masseer ik de gehele voorkant van uw lichaam, zodat u met deze massage weer in het heden en de toekomst terugkeert.

chakra klankschalen4. Daaropvolgend krijgt u een klank massage, waarbij u de weldaad van klanken in uw lichaam kunt ervaren.
Klankmassage werkt met de trillingen van geluid. Deze trillingen werken in op de uw lichaam, uw ziel en uw geest.


Hierna kleedt u zich weer aan en is het tijd voor een heerlijk verfrissend glaasje kristal water en als u het op prijs stelt, trek ik ter afronding voor u nog een kaart. Dit kan bijvoorbeeld een kleurenkaart of een engelenkaart zijn. Vaak sluit de boodschap van de kaart aan op de behandeling en uw situatie.
 
De investering in uw zelf is: 
1e behandeling € 149,= (±2 1/2  tot 3 uur)
Een vervolgbehandeling € 99,= ( ±  2 uur)
Een strippenkaart van 3 behandelingen € 240,=
 
lotusbloem kleurenstandaardIk pas tijdens de energiebehandeling diverse massagevormen en methoden toe, zoals:

  • Reiki
  • Quantum Touch
  • Ontspanningsmassage
  • Polariteitsmassage
  • Chakra klankschalen massage
  • Lomi Lomi massage
  • Nek/schouder massage
  • Ontspannende voetreflexzone massage
  • Holistic pulsing.
Wilt u aanvullende uitleg over de bovenvermelde massagevormen en behandelingen, klik hier!. Voor reacties van klanten, klik hier!

Het verschil tussen een massage en een behandeling is dat bij een behandeling bewustwording, inzicht en balans kan komen met mogelijk een langere werking als gevolg. Zowel een massage als een behandeling werken ontspannend en pijnreducerend.

De door mij toegepaste behandelingen en de door mij gebruikte oliën zijn echter niet ter vervanging van de reguliere geneeswijze.   

Reacties klanten, klik hier!Zeven chakra's

Ontvangen

Chakra klankschalen massage

Polariteitsmassage

Voetreflexzone massage

Quantum Touch


 
Massagepraktijk 'De Witte Roos''
Groene Jonkerstraat 17, 2435 XH Zevenhoven
E: info@de-witte-roos.eu - T: 0172-851505